Да, можеби

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Да, можеби

Оригинален наслов: Maybe I Do
Почеток на филмот: 02.03.2023
Траење на филмот: 95 Минути
Земја / година: USA/2022
Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен
Глумци: Emma Roberts, Susan Sarandon, Diane Keaton, Richard Gere, William H. Macy
Режија: Michael Jacobs
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Мишел и Ален се во врска. Тие одлучуваат да ги поканат своите родители конечно да се запознаат и да се договорат за венчавката. Сепак, нивните родители се знаат меѓусобно и тоа многу добро, што доведува до различни мислења за бракот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.