Враќањето на Мери Попинс

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Видете ги сите коментари
Враќањето на Мери Попинс

Кога ќе се загубите, добро запамете те - магијата секогаш се враќа.

Оригинален наслов: Mary Poppins Returns
Почеток на филмот: 27.12.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Музички, Семеен, Фантазија
Глумци: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Ben Wishaw
Режија: Rob Marshall
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во Дизниевото враќање на Мери Попинс, Емили Блант ја глуми совршената дадилка со уникатни магични вештини која дури и рутинските задачи може да ги претвори во незаборавни, фантастични авантури. Во ова најново продолжение кое поседува нова свежина, но се води по духот на оригиналната верзија, Мери Попинс се враќа како би помогнала да новата генерација на семејството Банкс, повторно да ја пронајде радоста која се изгубила во нивните животи.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Видете ги сите коментари

Corydoras, 20.12.2018

Entzückend!

Perfekte Mischung aus Erinnerungen an den alten Film und frischen, neuen Ideen, die für Überraschung sorgen. Mit einer großartigen Emily Blunt, liebenswerten Kinderdarstellern und einer wunderbaren Wiederkehr von Dick van Dyke.

nooaaabbbeeaaat, 21.12.2018

Gelungen

Alte Erinnerungen werden wach! Emely Blunt ist eine perfekte Besetzung, die Kinder sensationell gecastet. Nur die Musik und die Songs können mit dem Original in keinster Weise mithalten. Deswegen der "Punkte Abzug"

IronEagle555, 23.12.2018

Sehr fad

Nette Idee, leider schwach umgesetzt. Kommt überhaupt nicht an das Original heran. Ohne wirklichen Höhepunkt tröpfelt die Handlung dahin. Sehr fad...