The Marsh King's Daughter

The Marsh King's Daughter

Оригинален наслов: The Marsh King’s Daughter
Почеток на филмот: 30.11.2023
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: USA/2023
Жанр: Криминалистички, Драма, Мистерија
Глумци: Ben Mendelsohn, Ben Mendelsohn, Daisy Ridley, Gil Birmingham, Brooklynn Prince
Режија: Neil Burger
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.