Тајниот агент Мјау

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тајниот агент Мјау

Четири луди анти-херои се во бегство. Нивен лидер е невина и наивна домашна мачка која се вика Марни, на која не и е дозволено да ја напушти куќата и за надворешниот свет знае единствено од телевизија.

Оригинален наслов: Marnies Welt
Почеток на филмот: 29.08.2019
Траење на филмот: 92 Минути
Земја / година: BEL, DEU/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Семеен
Режија: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 3D

Содржина

Марни е мала, трнлива мачка која верува дека е волшебно дете. Таа живее како принцеза и добива се што ќе посака, бидејќи нејзината сопственичка - Росалинда ја има размазено како дете. Напуштена и далеку од дома по налог на злобниот брат на Росалинда, Марни се наоѓа во непознат свет каде е принудена да се дружи со уште три животни: уплашено куче, невротичен петел и магаре кое се преправа дека е зебра. Базирана на една од приказните од браќата Грим "Бременски музиканти" - приказната за Марни и нејзините пријатели е авантуристичка приказна која допира до срце. Забавен приказ кој докажува дека пријателството и чуството за припадност можат да ги надминат сите препреки.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.