Сите светци на мафијата

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Сите светци на мафијата

Оригинален наслов: The Many Saints of Newark
Почеток на филмот: 30.09.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Криминалистички, Драма
Глумци: Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal
Режија: Alan Taylor
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.