Ајкула човекојадец

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ајкула човекојадец

Оригинален наслов: Maneater
Почеток на филмот: 08.09.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Хорор, Трилер
Глумци: Shane West, Jeff Fahey, Nicky Whelan, Branscombe Richmond
Режија: Justin Lee
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

По несреќа која се случува за време на нивниот одмор, група пријатели забележува дека голема ајкула ги демне.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.