Злоќудно

Злоќудно

Оригинален наслов: Malignant
Почеток на филмот: 02.09.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jacqueline McKenzie
Режија: James Wan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Медисон е парализирана од шокантни визии од грозоморни убиства. Нејзиното мачење се зголемува кога сфаќа дека овие соништа се всушност реални ситуации.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.