Лил, Лил, крокодил

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Лил, Лил, крокодил

Оригинален наслов: Lyle, Lyle, Crocodile
Почеток на филмот: 29.12.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Авантура, Анимиран / цртан, Комедија
Глумци: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman
Режија: Will Speck, Josh Gordon
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Овој филм го претставува Лил, крокодилот што живее во куќа во Њујорк. Иако Лил му помага на семејството Прим со секојдневните обврски и си игра со децата од маалото, сепак еден од соседите тврди дека местото на Лил е во зоолошка. Господин Грампс и неговата мачка Лорета не сакаат крокодили, а Лил се обидува да докаже дека не е толку лош колку што мислат другите на прв поглед.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.