Луис и вонземјаните

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Луис и вонземјаните

"Луис и вонземјаните" ја раскажува приказната за едно 11-годишно момче кое се спријателува со три мали мили вонземјани, чие НЛО се урива врз неговата куќа.

Оригинален наслов: Luis and the Aliens
Почеток на филмот: 06.09.2018
Траење на филмот: 89 Минути
Земја / година: BEL, DEU, LUX/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Семеен
Режија: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

"Луис и вонземјаните" ја раскажува приказната за едно 11-годишно момче кое се спријателува со три мали мили вонземјани, чие НЛО се урива врз неговата куќа. Луис ќе им помогне да го најдат она за кое дошле, а они ќе го спасат од одењето во интернат по што започнува авантурата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.