Повторно љубов

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Повторно љубов

Оригинален наслов: Love Again
Почеток на филмот: 18.05.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Романтичен / љубовен, Драма, Комедија
Глумци: Sam Heughan, Priyanka Chopra Jonas, Russell Tovey, Celia Imrie, Céline Dion, Lydia West
Режија: Jim Strouse
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Млада девојка се обидува да си ја олесни болката која ја чувствува откако нејзиниот вереник гине, со тоа што праќа пораки на неговиот стар број и формира конекција со човекот кој го добива неговиот број.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.