Лос Бандо

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Лос Бандо

Лос Бандо Имортале е луд филм „по пат“ за членовите на млад бенд од Норвешка кои тргнуваат на патување преку цела земја за да учествуваат на Националниот рок-шампионат во трка против времето, полицијата и своите родители.

Оригинален наслов: Los Bando
Почеток на филмот: 25.10.2018
Траење на филмот: 94 Минути
Земја / година: NOR, SWE/2018
Жанр: Комедија
Глумци: Tage Johansen Hogness, Jakob Dyrud, Tiril Marie Høistad Berger, Jonas Hoff Oftebro, Ingar Helge Gimle
Режија: Christian Lo
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Лос Бандо Имортале е луд филм „по пат“ за членовите на млад бенд од Норвешка кои тргнуваат на патување преку цела земја за да учествуваат на Националниот рок-шампионат во трка против времето, полицијата и своите родители.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.