ОГЛЕДАЛО

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

ОГЛЕДАЛО

Брачен пар купува стар мотел во пустина во потрага по нов почеток во животот...

Оригинален наслов: Looking Glass
Почеток на филмот: 07.06.2018
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: CAN, USA/2018
Жанр: Трилер
Глумци: Nicolas Cage, Robin Tunney, Marc Blucas
Режија: Tim Hunter
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Брачен пар купува стар мотел во пустина во потрага по нов почеток во животот. Но тоа што отпрвин се чини како совршено бегство набрзо се претвора во возбудлива авантура низ таинствен свет кога Реј (Николас Кејџ) открива двострано огледало и случајно станува сведок на убиство. Во превртлива игра Реј ќе мора да се избори да се заштити и својата сопруга од гадните тајни поврзани си мотелот и чудните луѓе кои го посетуваат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.