Малиот Џо

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Малиот Џо

Алис е самохрана мајка посветена на одгледување на билки во корпорација која се бави од пронаоѓање на нови врсти.

Оригинален наслов: Little Joe
Почеток на филмот: 26.11.2020
Земја / година: AUT, DEU, GBR/2019
Жанр: Научна фантастика, Драма
Глумци: Emily Beecham, Ben Whishaw, Kerry Fox, Kit Connor, David Wilmot
Режија: Jessica Hausner
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Одгледуваат нов цвет кој покрај тоа што е убав има и терапевтско дејство. Всушност ако се држи на идеална температура, адекватно се храни и редовно се разговара, цветот ја прави среќна личноста која го поседува. Против правилата на компанијата Алис носи еден цвет на поклон за својот син кој го нарекува Малиот Џо. Но набрзо Алис почнува да се сомнева дека новата билка не е така безопасна како што мислеше.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.