Lightyear

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Lightyear

Оригинален наслов: Lightyear
Почеток на филмот: 16.06.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Акција
Режија: Angus MacLane
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Најновиот филм на Дизни и Пиксар, ја раскажува приказната за еден од главните ликови од „Приказна за играчките“ Баз Лајтиар и неговите авантури кон бесконечноста и подалеку од тоа.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.