Лена и Владимир

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Лена и Владимир

Оригинален наслов: Lena i Vladimir
Почеток на филмот: 19.10.2023
Траење на филмот: 95 Минути
Земја / година: MKD, SRB/2020
Жанр: Драма, Трилер
Глумци: Тони Наумовски, Сара Климоска, Дениз Абдула, Петар Мирчевски, Благоја Чоревски, Петре Арсовски
Режија: Игор Алексов
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Судбината спојува двајца бегалци, Владимир, 40-годишен маж кој ја изгубил сета своја љубов и Лена, 16-годишна девојка која никогаш немала љубов. Тие си помагаат еден на друг да ја откријат љубовта кон животот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.