Последниот двобој

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Последниот двобој

Оригинален наслов: The Last Duel
Почеток на филмот: 14.10.2021
Земја / година: USA, GBR/2021
Жанр: Драма, Историски
Глумци: Jodie Comer, Matt Damon, Adam Driver, Ben Affleck, Harriet Walter
Режија: Ridley Scott
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кралот Чарлс VI објавува дека Витезот Жан де Каруж мора да ги израмни сметките со неговиот штитоносец преку двобој.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Денес , Пон
Утре, Вто
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.