Минатиот Божиќ

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Минатиот Божиќ

Кејт ( Емилија Кларк) талка низ Лондон, следена од музиката на Џорџ Мајкл, донесувајќи многу лоши одлуки, што е иритирачка последица на тоа што е вработена како виленик во божиќна продавница која работи преку целата година.

Оригинален наслов: Last Christmas
Почеток на филмот: 05.12.2019
Земја / година: USA, GBR/2019
Жанр: Романтичен / љубовен
Глумци: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, Michelle Yeoh, Patti LuPone
Режија: Paul Feig
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кејт ( Емилија Кларк) талка низ Лондон, следена од музиката на Џорџ Мајкл, донесувајќи многу лоши одлуки, што е иритирачка последица на тоа што е вработена како виленик во божиќна продавница која работи преку целата година. Том ( Хенри Голдинг) делува премногу добро за да биде вистински, кога влегува во нејзиниот живот и почнува да ги пробива многуте бариери на Кејт. Додека Лондон почнува да се претвора во најдоброто време од годината, на нив ништо не им оди од рака. Но понекогаш мораш да дозволиш снегот да падне, да го слушаш своето срце и да веруваш.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.