Привидение

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Привидение

Жак работи како новинар за регионален весник во Франција. Неговата репутација како истражувач го привлекува вниманието на Ватикан, кој го ангажира да води истражувачки проект на остатоците на свето привидение во едно мало француско село.

Оригинален наслов: L'apparition
Почеток на филмот: 11.10.2018
Траење на филмот: 149 Минути
Земја / година: FRA/2018
Жанр: Драма
Глумци: Vincent Lindon, Galatéa Bellugi, Patrick d'Assumçao
Режија: Xavier Giannoli
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Жак работи како новинар за регионален весник во Франција. Неговата репутација како истражувач го привлекува вниманието на Ватикан, кој го ангажира да води истражувачки проект на остатоците на свето привидение во едно мало француско село. По неговото пристигнување, тој се запознава со младата Ана, која тврди дека лично присуствувала на појавувањето на Света Марија. Таа собира многу следбеници во селото, но е растргната помеѓу својата вера и неверниците. Соочен со свештениците и скептиците, Жак почнува да се сомнева во својот систем на убедување.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.