Девојката од западот, МЕТ, 2018

Девојката од западот, МЕТ, 2018

Композитор: Џакомо Пучини
Диригент: Марко Армилиато
27 октомври 2018 година во 18:55ч
Времетраење: 225 минути
Нова продукција

Оригинален наслов: La Fanciulla del West (Opera), NY MET, 2018
Почеток на филмот: 27.10.2018
Траење на филмот: 225 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Опера, Пренос во живо
Глумци: Eva-Maria Westbroek, Jonas Kaufmann, Carlo Bosi, Željko Lučić, Michael Todd Simpson, Matthew Rose, Oren Gradus
Режија: Marco Armiliato
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Сопраното Ева-Марија Вестброк настапува во улогата на хероина во оваа романтична епска приказна од дивиот запад, заедно со познатиот тенор Јонас Кауфман во улогата на одметникот Дик Џонсон. Баритонот Жељко Лучиќ е шерифот Џек Ренс а диригент е Марко Армилиато.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.