Пират, Бољшој, 2019

Пират, Бољшој, 2019

Музика: Адам
Кореографија: Ратмански
Недела, 17 ноември 2019 година во 16:00ч
Времетраење: 210 минути

Оригинален наслов: Le Corsaire (Ballett), Moskau Bolschoi, 2019
Почеток на филмот: 17.11.2019
Траење на филмот: 210 Минути
Земја / година: RUS/2019
Жанр: Балет, Пренос во живо
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Инспириран од епската поема на Лорд Бајрон, овој бисер на репертоарот е испреплетен со авантури и возбудувања, и претставува одлична претстава карактеризирана со некои од најпознатите балетски сцени.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.