Кунг-фу Панда 4

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кунг-фу Панда 4

Оригинален наслов: Kung Fu Panda 4
Почеток на филмот: 07.03.2024
Земја / година: CHN, USA/2024
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен, Комедија, Авантура
Глумци: Lucy Liu, Angelina Jolie, Ke Huy Quan, Seth Rogen, Jack Black, Bryan Cranston, Jackie Chan
Режија: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Откако По ќе биде избран да стане духовен водач на Долината на мирот, тој треба да најде и да тренира нов воин на змејот, додека злобната волшебничка планира повторно да ги повика сите господари негативци кои По ги победил во духовното царство.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.