Кашеј: Крадец на невести

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кашеј: Крадец на невести

Оригинален наслов: Koshchey. Pokhititel nevest
Почеток на филмот: 10.11.2022
Земја / година: RUS/2022
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија
Глумци: Roman Artemyev, Elizaveta Boyarskaya, Viktor Dobronravov, Anton Eldarov
Режија: Roman Artemyev
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 2D

Содржина

Од којзнае каква причина Кашеј, вечно млад и секогаш добро облечен, веќе три стотини години не може да си најде невеста. Еден ден тој е приморан да киднапира една од најголемите убавици на Далечното кралство, Варвара. Тука започнуваат неговите авантури...

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.