Кино Љубов

Кино Љубов

Оригинален наслов: Kino Ljubov
Почеток на филмот: 27.10.2023
Траење на филмот: 93 Минути
Земја / година: MKD/2022
Жанр: Драма
Глумци: Јелена Жугиќ, Дејан Лилиќ, Благоја Чоревски, Нино Леви
Режија: Јани Бојаџи
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Коста е актер кој четири години е без ангажман во неговиот театар. Дополнително на се, се случува епидемија на корона. Неиграњето го убива. Така доаѓа на идеја да го реализира својот животен сон да направи приватно кино во кое ќе се прикажуваат само љубовни филмови. И решава да земе заем од неговиот шура Стево, инаку познат лихвар во градот. И покрај настојувањето на целото семејство да ја разбере ситуацијата дека Коста не може да го врати заемот, Стево е немилосрден, си ги сака парите назад. Така се растура семјеството потонато во меѓусебни долгови и недоразбирања кои завршуваат со бомба која под колата на Стево му ја подметнуваат сопругата и сестрата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.