Кралот Ричард

Кралот Ричард

Оригинален наслов: King Richard
Почеток на филмот: 02.12.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Биографски, Драма, Спортски филм
Глумци: Will Smith, Demi Singleton, Saniyya Sidney, Jon Bernthal, Aunjanue Ellis
Режија: Reinaldo Marcus Green
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Филм за како тениските суперѕвезди Серена и Венус станале тоа што се денес, благодарение на тренирањето од страна на нивниот татко Ричард Вилиамс.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.