The Kill Room

The Kill Room

Оригинален наслов: The Kill Room
Почеток на филмот: 23.11.2023
Траење на филмот: 98 Минути
Земја / година: USA/2023
Жанр: Комедија, Трилер
Глумци: Samuel L. Jackson, Maya Hawke, Uma Thurman, Joe Manganiello, Debi Mazar
Режија: Nicol Paone
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.