Кајмак

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кајмак

Две семејства си ја бараат среќата - пристојни на почетокот, среќни на крајот.

Оригинален наслов: Kajmak
Почеток на филмот: 17.11.2022
Траење на филмот: 106 Минути
Земја / година: HRV, DNK, MKD, NLD/2022
Жанр: Комедија, Драма, Романтичен / љубовен
Глумци: Sara Klimoska, Ana Stojanovska, Aleksandar Mikikj, Kamka Tocinovski, Petar Mircevski, Dejan Lilic
Режија: Milcho Manchevski
Дистрибутер: Банана Филм
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Две семејства си ја бараат среќата - пристојни на почетокот, среќни на крајот.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.