Jungle Bunch: Operation Meltdown

Jungle Bunch: Operation Meltdown

Оригинален наслов: Les As De La Jungle 2
Почеток на филмот: 29.02.2024
Земја / година: FRA/2023
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија, Авантура
Режија: Laurent Bru, Yannick Moulin, Benoît Somville
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Злобниот дабар ја покрива џунглата со опасна розова материја која експлодира кога ќе дојде во контакт со вода. Со приближувањето на сезоната на дождови, различниот тим од животни мора да побрза да го најде противотровот.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.