Џуманџи: Следното ниво

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Џуманџи: Следното ниво

Во Џуманџи: Следното ниво, бандата е повторно заедно, но играта е сменета.

Оригинален наслов: Jumanji: The Next Level
Почеток на филмот: 12.12.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Danny DeVito
Режија: Jake Kasdan
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Во Џуманџи: Следното ниво, бандата е повторно заедно, но играта е сменета. Како што се враќаат повторно во Џуманџи, да спасат еден од нивните, така откриваат дека ништо не е како што очекуваат. Играчите ќе треба да истражуваат непознати делови од претоплите пустини до снежните планини, се со цел да избегаат од најопасната игра на светот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.