Џони Инглиш повторно во акција

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Џони Инглиш повторно во акција

Џони Инглиш повторно во акција е претстојната британска акциона комедија. Во третиот дел на популарната сага, истоимениот главен херој, толкуван од неодоливиот Рован Еткинсон, се враќа повторно да го спаси светот.

Оригинален наслов: Johnny English Strikes Again
Почеток на филмот: 20.09.2018
Траење на филмот: 94 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Комедија
Глумци: Rowan Atkinson, Ben Miller, David Mumeni, Jake Lacy, Miranda Hennessy
Режија: David Kerr
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога криминалниот истражител ќе го открие идентитетот на сите активни тајни агенти во Британија, катастрофата го погодува целиот систем, а безбедноста на Обединетото Кралство е во прашање. Тајната служба сега може да се наслони само на еден човек, пензионираниот Џони Инглиш. На публиката познат од претходните делови, Џони, кој сега предава во предшколска установа, се враќа во акција за да го пронајде мистериозниот хакер или потенцијалниот крт меѓу редовите на британската тајна служба. Со цел оваа мисија да успее, ќе му бидат потребни сите свои способности и вештини - неколкуте што ги има како човек со вчерашни аналогни методи кој се соочува со дигиталниот свет на сегашноста.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.