Џон Вик 3: Парабелум

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Џон Вик 3: Парабелум

Убиецот Џон Вик е во бегство откако убива член на меѓународното здружение на атентатори. Со награда за неговата глава од 14 милиони долари, тој е мета на атентатори насекаде.

Оригинален наслов: John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Почеток на филмот: 16.05.2019
Траење на филмот: 130 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon
Режија: Chad Stahelski
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Убиецот Џон Вик е во бегство откако убива член на меѓународното здружение на атентатори. Со награда за неговата глава од 14 милиони долари, тој е мета на атентатори насекаде.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

JoeCross, 31.05.2019

Акција без приказна