Џон Вик 4

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Џон Вик 4

Оригинален наслов: John Wick: Chapter 4
Почеток на филмот: 23.03.2023
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Donnie Yen, Ian McShane
Режија: Chad Stahelski
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Џон Вик успева да најде начин како да ја победи Високата Маса. Но пред да успее да ја обезбеди својата слобода, Вик мора да се соочи со нов непријател со моќни конекции низ цел свет и старите непријатели да ги придобие на своја страна.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.