Тоа: Второ поглавје

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тоа: Второ поглавје

Дваесет и седум години по нивната прва средба со застрашувачкиот кловн, клубот "Лузери" порасна и продолжи понатака, се додека не добие телефонски повик кој ќе ги врати повторно во гратчето Дери.

Оригинален наслов: IT Chapter Two
Почеток на филмот: 05.09.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain
Режија: Andy Muschietti
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Дваесет и седум години по нивната прва средба со застрашувачкиот кловн, клубот "Лузери" порасна и продолжи понатака, се додека не добие телефонски повик кој ќе ги врати повторно во гратчето Дери.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.