Инстант семејство

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Инстант семејство

Топла и емотивна филмска приказна за пар чиј живот тргнува во друга насока откако ќе посвојат три деца.

Оригинален наслов: Instant Family
Почеток на филмот: 11.04.2019
Земја / година: USA/2018
Жанр: Комедија
Глумци: Isabela Moner, Rose Byrne, Mark Wahlberg
Режија: Sean Anders
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Пит и Ели, како би ја пополниле празнината во својот брак, одлучуваат да посетат центар за посвојување деца. Двајца социјални работници им помагаат во чекорите кои се неопходни да се превземат како би можеле да посвојат дете. Тие одат на организирано дружење на кое идните родители и децата подобро се запознаваат а таму, сретнуваат една тинејџерка која им се жали дека никој не сака да посвои дете на нејзини години. Заинтересирани за нејзината приказна, Пит и Ели дознаваат дека мајка и е наркоманка која што ја запалила куќата и која моментално е во затвор, и дека таа има и поплади брат и сестра. Иако сето тоа им делува како огромен предизвик, брачниот пар одлучува сите нив подобро да ги запознае, па ги повикува на фамилијарна вечера на Денот на благодарноста во нивниот дом, каде што започнува се...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.