Индиго Кристал

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Индиго Кристал

Оригинален наслов: Indigo Kristal
Почеток на филмот: 20.03.2023
Траење на филмот: 105 Минути
Земја / година: SRB/2023
Жанр: Драма
Глумци: Miodrag Radonjić, Denis Murić, Nina Janković
Режија: Luka Mihailović
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Приказната се одвива во 4 дена и го следи Вук, кој е штотуку ослободен од затвор. Тој е прогонуван од самоубиството на неговиот најдобар другар, се обидув да го спаси неговиот помал брат на годишнината од самоубството. Поучен од искуството, Вук го почнува своето повторно враќање во друштвото обидувајќи се да дознае зошто е пуштен од затвор 2 години порано...

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.