Човек по твоја мерка

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Човек по твоја мерка

Оригинален наслов: Ich bin dein Mensch
Почеток на филмот: 15.09.2022
Земја / година: DEU/2021
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Maren Eggert, Dan Stevens, Sandra Hüller, Hans Löw, Wolfgang Hübsch
Режија: Maria Schrader
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Со цел да собере пари за истражување за нејзините студии, една жена научник прифаќа понуда да учествува во неверојатен експеримент - за време од 3 недели, треба да живее со човеколик робот кој е дизајниран да ја направи среќна.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.