Мраз

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мраз

Современа Русија. Надја се откажа од сонот да стане шампион во уметничко лизгање откога ќе се повреди. Но, тогаш таа се сретнува со Саша, хокеј играч, кој одлучува да ја научи да верува во себе и во нејзиниот сон повторно.

Оригинален наслов: Lyod
Почеток на филмот: 10.05.2018
Траење на филмот: 99 Минути
Земја / година: RUS/2018
Жанр: Драма, Музички, Романтичен / љубовен
Глумци: Aglaya Tarasova, Miloš Biković, Alexander Petrov, Mariya Aronova, Kseniya Rappoport, Yan Tsapnik
Режија: Oleg Trofim
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Уште од рано детство, Надја верувала во чуда. Таа замислувала како излегува на мраз со овации од публика и го изедува својот најдобар танц. Убедена во себе, таа постанува позната лизгачка на мраз. На чекор од својот најголем успех во кариерата, Надја доживува сериозна повреда и завршува во инвалидска количка. Таа се враќа во својот роден град каде повторно ги пронаоѓа своите сонови благодарејќи на силниот Сибир но и неочекуваната љубав кон хокеарот Саша.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.