Ја сакам Тропоја

Ја сакам Тропоја

Овој филм се фокусира на проблемите и драматичните ситуации кои се случуваат во градот Тропоја во северна Албанија.

Оригинален наслов: I Love Tropoja
Почеток на филмот: 07.02.2020
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: ALB/2020
Жанр: Комедија, Авантура
Глумци: Arjola Demiri, Enca Haxhia, Mariana Kondi, Bruno Shllaku
Режија: Ermal Mamaqi
Дистрибутер: Ermal Mamaqi Person Fizik
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Овој филм се фокусира на проблемите и драматичните ситуации кои се случуваат во градот Тропоја во северна Албанија. Едно момче со големи амбиции за својот живот, се надева дека наскоро ќе ја добие позицијата во компанијата за која работи, но тоа не се случува. Тој ненадејно се наоѓа на едно место во северот на Албанија, во градот Тропоја(градот на Марко Хоџа од филмот „Taken“), каде наизглед надежта умира. Со тек на време сфаќа дека животот во далечниот град не е тоа што тој мислел порано. Луѓето не се дивјаци и нема опасност по неговиот живот и ненадејно ја наоѓа љубовта на неговиот живот. После сѐ, навики се навики и провинцискиот менталитет станува пречка за парот. Дали љубовта ќе победи на крај?

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.