Игрите на гладните: Балада за песнопојки и змии

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Игрите на гладните: Балада за песнопојки и змии

Оригинален наслов: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Почеток на филмот: 16.11.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Акција, Авантура, Драма
Глумци: Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Viola Davis, Rachel Zegler, Peter Dinklage
Режија: Francis Lawrence
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.