Домаќинство за почетници

Домаќинство за почетници

Оригинален наслов: Housekeeping for beginners
Почеток на филмот: 12.10.2023
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: HRV, RKS, MKD, POL, SRB/2023
Жанр: Драма
Глумци: Анамариа Маринка, Алина Сербан, Самсон Селим, Владимир Тинтор, Миа Мустафа, Џада Селим, Сара Климоска, Розафа Целај, Ајше Усеини
Режија: Горан Столевски
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Филмската приказна на Столевски се занимава со универзалните вредности на семејството - она во кое сме се родиле и она кое самите сме го избрале. Дита никогаш немала намера да биде мајка, но сега околностите ја присилуваат да ги згрижи малата немирна Миа и бунтовната тинејџерка Ванеса, ќерки на нејзината девојка. Гледаме битка помеѓу три своеглави жени кои полека прераснуваат во семејство и ќе сторат сѐ за да останат заедно

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.