Куќата што ја изгради Џек

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Куќата што ја изгради Џек

Приказната го следи Џек, високо интелигентен сериски убиец, во текот на дванаесет години, и ги отсликува убиствата кои навистина го развиваат неговото внатрешно лудило.

Оригинален наслов: The House that Jack built
Почеток на филмот: 21.02.2019
Траење на филмот: 152 Минути
Земја / година: DNK/2018
Жанр: Драма, Трилер
Глумци: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl
Режија: Lars von Trier
Дистрибутер: KT Film & Media
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

САД во 1970-тите. Приказната го гледи Џек во период од 12 години и ги претставува убиствата кои го дефинираат развојот на Џек како сериски убиец. Ние ќе ја доживееме приказната од гледна точка на Џек, додека тој заклучува дека секое убиство е уметничко дело само по себе. Како што се прибижува неизбежната полициска интервенција, тој превзема се поголеми ризици во обидот да создаде врвни уметнички дела...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.