Куќата Гучи

Куќата Гучи

Оригинален наслов: House of Gucci
Почеток на филмот: 25.11.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Криминалистички, Драма, Трилер
Глумци: Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Jared Leto, Al Pacino
Режија: Ridley Scott
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сместен во 3 декади исполнети со љубов, предавство, отменост, одмазда и конечно убиство, во овој филм гледаме што значи името, што вреди и колку далеку ќе оди едно семејство за да го контролира името Гучи.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.