Изгубени на хоризонтот

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Изгубени на хоризонтот

Момче и девојка летаат на мал авион за да присуствуваат на венчавка на еден тропски остров. Тие мора да се борат за своите животи откако пилотот доживува срцев удар.

Оригинален наслов: Horizon line
Почеток на филмот: 11.03.2021
Траење на филмот: 92 Минути
Земја / година: SWE, USA/2020
Жанр: Авантура, Авантура, Драма, Трилер
Глумци: Allison Williams, Alexander Dreymon, Keith David
Режија: Mikael Marcimain
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Момче и девојка летаат на мал авион за да присуствуваат на венчавка на еден тропски остров. Тие мора да се борат за своите животи откако пилотот доживува срцев удар.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.