Покајник

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Покајник

Озлогласен крадец, се пријавува самиот во полиција за да може конечно да води чесен живот. Но, работите не одат според планот, двајца агенти од ФБИ го измамуваат.

Оригинален наслов: Honest Thief
Почеток на филмот: 18.03.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Акција, Драма, Криминалистички
Глумци: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney
Режија: Mark Williams
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Озлогласен крадец, се пријавува самиот во полиција за да може конечно да води чесен живот. Но, работите не одат според планот, двајца агенти од ФБИ го измамуваат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.