Скриени

Скриени

Оригинален наслов: Hidden
Почеток на филмот: 25.05.2023
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: MKD/2022
Жанр: Драма, Мистерија
Глумци: Gresa Pallaska, Naser Rafuna, Adrian Aziri
Режија: Arsim Fazlija
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Драмата ја третира психосоцијалната димензија на луѓето, особено кај младите брачни парови, чија димензија опфаќа неколку сфери на истражување, почнувајќи од психолошки, социјален, религиозен и други аспекти. Вистинскиот проблем се рефлектира врз двете главни улоги и не се открива до крај што е причина за распаѓање на нивниот брак, кој на крајот спасува и брачните другари се враќаат во реалност.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.