Хелбој

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Хелбој

Базиран на графичките новели од Мајк Мињола, Хелбој, растргнат меѓу светот на натприродното и човечкото, се бори со античка волшебничка која е одмазднички настроена.

Оригинален наслов: Hellboy
Почеток на филмот: 11.04.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Авантура, Фантазија
Глумци: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim, Sasha Lane
Режија: Neil Marshall
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Базиран на графичките новели од Мајк Мињола, Хелбој, растргнат меѓу светот на натприродното и човечкото, се бори со античка волшебничка која е одмазднички настроена.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.