Парк на ужасот

Парк на ужасот

Студентката Натали ги посетува нејзиниот најдобар пријател од детството Брук и нејзината цимерка Тејлор.

Оригинален наслов: Hell Fest
Почеток на филмот: 25.10.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Хорор
Глумци: Bex Taylor-Klaus, Reign Edwards, Tony Todd
Режија: Gregory Plotkin
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Студентката Натали ги посетува нејзиниот најдобар пријател од детството Брук и нејзината цимерка Тејлор. Да е било кој друг ден од годината, тие тројца би отишле на концерт или во бар, но Ноќ на вештерките е, што значи дека како и сите други, така и тие ќе отидат во забавниот парк Hell Fest. Маскираниот сериски убиец претвара хорор тематски забавен парк во сопственото лично игралиште, тероризирајќи ги, додека останатите присутни веруваат дека сето тоа е дел од шоуто.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.