Среќен како Лазаро

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Среќен како Лазаро

Ова е приказна за средбата на Лазаро, младо моче кое поради својата добрина често е погрешно сватен, и Танкреди, млад благородник со бујна фантазија.

Оригинален наслов: Lazzaro felice
Почеток на филмот: 18.04.2019
Траење на филмот: 125 Минути
Земја / година: ITA/2018
Жанр: Драма
Глумци: Adriano Tardiolo, Luca Chikovani, Alba Rohrwacher, Nicoletta Braschi, Sergi López
Режија: Alice Rohrwacher
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Животот во нивното село Инволата го контролира ужасната Маркиза Алфосина де Луна, кралица на цигарите. Довербата меѓу Такреди и Лазаро е толку голема што Танкреди бара од пријателот да го исценираат неговото грабнување. Нивното пријателство е толку цврсто што Лазаро патува низ времето во потрага по Танкреди. Во големиот град, Лазаро изгледа како само мал дел од минатото.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.