Златно Доба, Бољшој, 2019

Златно Доба, Бољшој, 2019

Музика: Дмитри Шостакович
Кореографија: Јури Григорович
Недела, 7 април 2019 година во 17:00ч
Времетраење: 140 минути

Оригинален наслов: The Golden Age, Moscow Bolshoi, 2019
Почеток на филмот: 07.04.2019
Траење на филмот: 140 Минути
Земја / година: RUS/2019
Жанр: Балет
Глумци: Nina Kaptsova (Rita), Ruslan Skvortsov (Boris), Mikhail Lobukhin (Yashka) and Ekaterina Krysanova (Lyuska)
Режија: Dmitri Shostakovich / Yuri Grigorovich
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Во дваесеттите години од минатиот век, кабарето „Златно Доба“ е омилено собиралиште на ноќниот живот. Младиот рибар Борис се заљубува во Рита. Тој ја следи до нејзиното кабаре и сфаќа дека таа е прекрасната танчарка „мадмоазел Марго“, но и дека кон неа љубовен интерес покажува и локалниот гангстер Јашка... „Златно доба“ е живописно и оригинално дело кое изобилува со ритам, џез музика и прекрасно танго, кои ќе Ве вратат во времето на дваесеттите години. Балет со историско значење кој може да се види само во Бољшој!

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.