Годзила 2: Кралот на ѕверовите

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Годзила 2: Кралот на ѕверовите

Новата приказна ги следи херојските напори на криптозоолошката агенција Монарх кога нејзините членови се соочуваат со божествените чудовишта, вклучувајќи ја и моќната Godzilla, која се судира со Mothra, Rodan, и триглавиот крал Ghidorah. Кога овие древни видови, кои се сметаат за обични митови, повторно воскреснуваат, човештвото се наоѓа на работ на рамнотежата.

Оригинален наслов: Godzilla: King of the Monsters
Почеток на филмот: 30.05.2019
Траење на филмот: 132 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Научна фантастика, Акција, Авантура
Глумци: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Ken Watanabe
Режија: Michael Dougherty
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Новата приказна ги следи херојските напори на криптозоолошката агенција Монарх кога нејзините членови се соочуваат со божествените чудовишта, вклучувајќи ја и моќната Godzilla, која се судира со Mothra, Rodan, и триглавиот крал Ghidorah. Кога овие древни видови, кои се сметаат за обични митови, повторно воскреснуваат, човештвото се наоѓа на работ на рамнотежата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.