Стакло

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Стакло

Чуварот Дејвид Дан ги користи своите натприродни способности да го следи Кевин Вендел Крамб, непредвидлив човек кој има дваесет и четири личности.

Оригинален наслов: Glass
Почеток на филмот: 17.01.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Мистерија, Драма, Научна фантастика
Глумци: Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson, Sarah Paulson, Anya Taylor-Joy
Режија: M. Night Shyamalan
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Чуварот Дејвид Дан ги користи своите натприродни способности да го следи Кевин Вендел Крамб, непредвидлив човек кој има дваесет и четири личности.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.